SÖREN RUUTSOO Meiegi ei tohi alla anda: mõtteid vabadusest

, Tallinna piirkonna valija
Copy
Ukraina Euroopa Liidu toetajad kogunesid Maidanile 1. detsembril 2013. Rahvamassile esines opositsiooni liider Vitali Klõtško, kes kutsus president Janukovitšit tagasi astuma.
Ukraina Euroopa Liidu toetajad kogunesid Maidanile 1. detsembril 2013. Rahvamassile esines opositsiooni liider Vitali Klõtško, kes kutsus president Janukovitšit tagasi astuma. Foto: Gleb Garanich

Kusagil kuu tagasi oli minu sees valmis mõtete kogum seoses 730 ööpäeva täitumisega. Üle nädala tagasi kirjutasin selle endast välja ning plaanisin postitada täna-homme. Siis saabus aga Tallinna linnaosade «pommitusprojekt» ja kogu kontekst muutus, kirjutab Sören Ruutsoo.

Ja pidin muutma ka kirjapandu sissejuhatust. Mitte, et mu kandev sõnum oleks muutunud. Ei kahtle, et näituse algatajate ja teostajate mõte oli üllas, kuid ka tee põrgusse on sillutatud heade kavatsustega.

Jätkuvalt ja igapäevaselt end nii rindel kui tagalates toimuvaga kursishoidvana tean väga paljusid aadresse, kuhu need plakatid tuleks hoonete ette installeerida ja mõnede isikute elamised tuleks suisa üle tapetseerida, kuid enamus neist aadressidest ei alga EE-ga ja nii mõnedki ei paikne isegi sellel mandril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles