JÄRELVAADATAV TalTech avab uue ettevõtlusuudiste portaali

Postimees
Copy
Tallinna Tehnikaülikooli peahoone.
Tallinna Tehnikaülikooli peahoone. Foto: PEETER LANGOVITS / PM

Ränioru edu Ameerika Ühendriikides on tuginenud ülikoolide, ettevõtjate, omavalitsuste ja riigi heale koostööle. Ilmselgelt on vaja sarnast paremat koostööd ka Eesti ülikoolides: TalTech kävitabki ettevõtlusuudiste portaali, et stimuleerida teadlaste ja ettevõtjate suhtlust. Kuidas see kõik toimuma hakkab, saab näha otseülekandest 12.00–13.00.

Neljapäeval, 15. veebruaril kell 12 avaneb ettevõtlusuudiste portaal Trialoog. Just Postimehe vahendusel saab ülevaate sellest, kuidas teadlased peaks hoolitsema selle eest, et nende tulemused jõuaksid ettevõtjateni ning kuidas peaks teadlased, ettevõtjad ja avalik sektor ülikooliga koostööd tegema.

Ajakava

kell 12.00-12.30 Kolmkõne: miks me Trialoogi teeme? Kelle ja milliseid probleeme see lahendab?

Arutlevad tööstuspoliitika tippjuht Euroopa Komisjonis ja Tehnikaülikooli nõukogu liige Maive Rute, Eesti Energia juhatuse esimees Andrus Durejko ning TalTechi ettevõtlusprorektor Erik Puura.

kell 12.30-13.00 Kuidas Trialoogi abil probleeme lahendame? Kõne peab Tehnikaülikooli professor ja akadeemik Jarek Kurnitski, tuues näiteks hoonete energiatõhususe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles