ARUANNE LUGEJALE Andke meile ausat konkurentsi!

Toomas Tiivel
, Postimees Grupi juhatuse esimees
Copy
Postimees Grupi juhatuse esimees Toomas Tiivel.
Postimees Grupi juhatuse esimees Toomas Tiivel. Foto: Tairo Lutter

Kui lugejate silmapaaride eest on meediaväljaanded sunnitud võitlema maksumaksja rahaga finantseeritava riigimeediaga, siis reklaamiklientide eest konkureerime rahvusvaheliste digihiidudega, kirjutab Postimees Grupi juhatuse esimees Toomas Tiivel.

Postimehe väljaannete tellijate hulk ületas eelmise aasta lõpuks 123 000 ja praktiliselt iga kuu on toonud uue tellijate arvu rekordi. Kunagi varem ei ole Postimees Grupil olnud nii palju tellijaid, ja seda vaatamata asjaolule, et paberlehtede tiraažid on olnud kerges languses. Digitellimuste arvu kasv kompenseerib seda langust.

Kui Postimees Grupi tellimus- ja reklaamitulud kokku liita, siis üle poole sellest annavad juba täna digiärid, kuigi meil on olnud ajalooliselt väga tugev paberväljaannete baas. Ka online-meedia omakorda teeb läbi muutust. Varem põhiliselt reklaamiklientide poolt finantseeritud ärimudel liigub järk-järgult tellijate suunas ning me näeme seda, et hea ja huvitava sisu eest on järjest rohkem lugejaid valmis mõistlikku hinda maksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles