TÕNU PEKK Vaatame Võrklaeva pensionisüsteemi muudatused lähemalt üle

Tõnu Pekk
, Tuleva juht
Copy
Tulundusühistu Tuleva juhatuse liige ja EBSi õppejõud Tõnu Pekk sai ise just 50-aastaseks. «Kuigi mul on pensionieani veel minna, on nüüd selge, et ühel päeval see pensioniiga ikka tuleb ja viimane aeg on sellele mõtlema hakata,» lisab ta.
Tulundusühistu Tuleva juhatuse liige ja EBSi õppejõud Tõnu Pekk sai ise just 50-aastaseks. «Kuigi mul on pensionieani veel minna, on nüüd selge, et ühel päeval see pensioniiga ikka tuleb ja viimane aeg on sellele mõtlema hakata,» lisab ta. Foto: Eero Vabamägi

Kaks töösse võetud muudatust teevad kindlasti kogujate elu paremaks. Kuid loodan, et kogumispensionide süsteemi parandamine nende muudatustega ei lõpe, kirjutab ettevõtja ja investor Tõnu Pekk.

Hea toode saab paremaks nii, et tooteomanik teeb tootesse tagasiside põhjal järjest parandusi. Nii muutub see järjest paremaks. Selline pidev tootearendus on tulemuslikum, kui kord 5–10 aasta tagant toode täielikult ümber teha.

Nii käib see ka meie kogumispensionide süsteemi paremaks tegemisel ning on hea, et rahandusministeerium on võtnud kogumispensionide seaduse taas ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles