SÖREN RUUTSOO Aleks Aunapu, olete oma sotsiaalmeedia sulgenud, pean pöörduma avalikult siin (1)

, Tallinna piirkonna valija
Copy
Aleks Aunapu
Aleks Aunapu Foto: Tallinna linna koduleht.

Venemaa agressiooni ajal käib Keskerakonna noorteühenduse aktiivne liige Aleks Aunapu Moskvas, poseerib seal välisministeeriumi ees ega näe selles mingit probleemi. Erakond vaikib. Järgnev on Tallinna piirkonna valija ja kodaniku Sören Ruutsoo avalik pöördumine Aleks Aunapule.

Ühe põhjusena, miks siin ja avalikult pean kirjutama, on, et «noorpoliitik» on keeranud kinni nii Facebooki kui Instarami seinad. End poliitikuna määratleva ja selgekujulist karjääri kujundava inimese puhul märgiline detail. Kuid see on omaette kõnealune teema, mis pole praegu peamine. Olulisim on järgnev: käia Vene föderatsiooni territooriumil. Seda sõltumata sellest, kuidas end määratled ja reisimise põhjustest, ja käia seal praeguseks kujunenud olukorras, kõrgendatud julgeolekuriskidega.

Muide, sellesama riigi ja režiimi, mille välisminiseeriumi taustal poseerisite, üheks eesmärgiks on likvideerida needsamad demokraatlikud põhimõtted ja riigikord, milliste alusel Teid läinud aasta sügisel Noortevolikogu etteotsa VALITI!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles