PRIIT PULLERITS Talvine ajupesu rahvale ETV moodi (60)

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Uuendatud 26. jaanuar 2024, 11:55
Copy
Norralane Johannes Thingnes Boe lasketiirus, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Alessandro Trovati)  FP152
Norralane Johannes Thingnes Boe lasketiirus, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Alessandro Trovati) FP152 Foto: Alessandro Trovati

Laskesuusatamise vahendajad ja kommentaatorid ei jää oma asja ajamisel kirglikkuselt sugugi maha Kremli propagandistidest, kurjustab Postimehe vanemtoimetaja Priit Pullerits.

Laskesuusatamise ülekandeid ETVs sai kuni eelmise nädalani pidada oma katkematus järjepidevuses kõige pealetükkivamaks, et mitte öelda pealesunnitult tüütavaks osaks rahvusringhäälingu talvises programmis. Kuid siis tulid pikad lood Eesti Laulu konkursiga seotud mittemillestki, kus sisulist sisutust pidi kompenseerima punnitatud positiivne meeleolu koos vägisi ponnistatud humoorikusega. See ei tekitanud muud kui üksnes küsimusi: milleks see kõik?

Ent erinevalt laulukonkursist, mis saab peagi läbi, läheb laskesuusatamine – mis võttis koha sisse ETV ekraanil juba ligi kaks kuud tagasi – veel teist pea sama palju edasi. Ehk nagu nentis hiljuti sarkastiliselt Kinoteatri-mees Henrik Kalmet: laskesuusatamist ei saa ETVs olla kunagi liiga palju.

Kommentaarid (60)
Copy
Tagasi üles