JAANUS KRIISK Elektriauto ei ole kõigile Eesti inimestele mõistlik ost (38)

Jaanus Kriisk
, ettevõtja ja treener (Isamaa)
Copy
05.01.23, Tallinn. Lumised teeolud Tallinna tänavatel. Tesla elektriauto Viimsi poole sõitmas. Alari Kivisaar. Foto on illustreeriv.
05.01.23, Tallinn. Lumised teeolud Tallinna tänavatel. Tesla elektriauto Viimsi poole sõitmas. Alari Kivisaar. Foto on illustreeriv. Foto: Taavi Sepp

Ei päästaks ma elektriautot omades maailma ega võtaks koormust teepinnalt vähemaks, kuna elektriautod on ka raskemad kui tavalised bensiini- või diisliküttel sõidukid, kirjutab ettevõtja Jaanus Kriisk (Isamaa).

Viimasel suvel oli võimalus proovida Tesla elektriautot. Esmaemotsioon oli muljet avaldav, teema hakkas huvi pakkuma laiemalt. Pean autot igapäevaseks heaks sõbraks, kes viib mugavalt ühest kohast teise ning sellega minu huvi neljarattalise abimehe suhtes piirdubki.

Jätame ka korraks kõrvale igasugused muud mõjutused. Näiteks, et aeg-ajalt ilmuvad meil ja mujal pildid, et elektriauto põleb kiiresti suure leegiga või et suur autorendifirma müüb ära 20 000 elektriautot mingil põhjusel või et If kindlustus Soomes keeldub andmast osadele elektrisõidukitele kaskokindlustust, kuna akude parandus maksab kuni 80 000 eurot jne.

Kommentaarid (38)
Copy
Tagasi üles