VILJAR VOOG Eestile on kombeks mitu poliitilist kriisi korraga (3)

Viljar Voog
, Isamaa kommunikatsioonijuht
Copy
Haridusminister Kristina Kallas ja Eesti Haridustöötajate Liidu esimees Reemo Voltri teatasid 1. detsembril, et haridusministeerium on suutnud oma eelarvest leida 8 miljonit eurot lisaraha õpetajate palgatõusuks. Peagi selgus aga, et õpetajaid see number ei rahulda ja jaanuaris asutakse streikima.
Haridusminister Kristina Kallas ja Eesti Haridustöötajate Liidu esimees Reemo Voltri teatasid 1. detsembril, et haridusministeerium on suutnud oma eelarvest leida 8 miljonit eurot lisaraha õpetajate palgatõusuks. Peagi selgus aga, et õpetajaid see number ei rahulda ja jaanuaris asutakse streikima. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Peaminister luiskab, kui väidab, et sel aastal pole õpetajate väärikat palgatõusu keegi lubanud, kirjutab Isamaa kommunikatsioonijuht Viljar Voog.

Kommunikatsiooni vaatest (see, mida peaminister lubab pidevalt parandada) on valitsusele nii kasulikum, sest ükski teema ei saa avalikkuse täit tähelepanu. Seda kogesime juba kevad-suvel, kui korraga toodi riigikokku pundar erinevaid suuri teemasid (perehüvitiste kärbe, abielu ümbermääratlemine, aktsiisi- ja maksutõusud), et meedia ja opositsioon fookuse seadmisel jänni jääks.

Sama muster kordub

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles