Viktor Jerofejev Moskvas lõhkes sekspomm (4)

Viktor Jerofejev
Copy
Kirjanik Viktor Jerofejev.
Kirjanik Viktor Jerofejev. Foto: Margus Ansu/pm/scanpix Baltics

Vene popstaaride hoolimatus Putini sõjalise erioperatsiooni suhtes annab riigivõimule suurema hoobi kui valgustatud klassi intellektuaalne opositsioon, kirjutab kirjanik Viktor Jerofejev.

Uue 2024. aasta eel plahvatas detsembrikuises lumises Moskvas kohutava kärgatusega sekspomm. Selle lained levisid üle kogu Venemaa. Praegusel juhul ei nimeta ma sekspommiks ühtki säravat Playboy staari, vaid populaarsete vene estraadi- ja teletegelaste ühisaktsiooni, mis oli täiesti spontaanne. See sekspomm varjutas kõik uudised kõigis uudistekanalites ning omavahel öeldes osutus isegi hirmsamaks kui Venemaa pealinna poole lendavad Ukraina droonid.

Sõjalis-patriootlikus Moskvas toimus sisuliselt ühepäevane seksuaalrevolutsioon, mis rääkis Venemaa tegelikkusest rohkem kui ükski teine ​​sündmus. Nagu Venemaal on korduvalt juhtunud, ühendas revolutsiooniline sündmus endas juhuslikkuse ja seaduspärasuse. Telesaatejuht ja Playboy endine peatoimetaja Anastassia Ivlejeva kutsus erootilise fotonäituse puhul oma Venemaa kuulsad sõbrad, peamiselt muusikud, half naked party’le (see on ametlik nimi).

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles