TEET KORSTEN Odinetsi võimupöördega tuleb Keskerakonna vana võim tagasi (1)

Teet Korsten
, ajakirjanik
Copy
Kohtla-Järve linnapea Virve Linder ja volikogu esimees Eduard Odinets.
Kohtla-Järve linnapea Virve Linder ja volikogu esimees Eduard Odinets. Foto: Matti Kämärä

Neljapäeval koos kogu Kohtla-Järve linnavalitsusega umbusaldusavalduse saanud linnapea Virve Linderi sõnul tuleb linnas sotside abil Keskerakonna vana võim tagasi. Üks umbusaldusavalduse esitaja on sotsiaaldemokraadist volikogu esimees ja riigikogu liige Eduard Odinets, kes omaaegse «Armastuse ja õnne» eelnõu esitajana kinnistab Kohtla-Järve võimuvõitluse käigus mitmeid eelarvamusi ka iseenda kohta, kirjutab ajakirjanik Teet Korsten.

«Saame öelda, et Eesti inimesed on nüüd oluliselt vabamad, kui nad olid veel eile. Kõigile vabadustele, mis Eesti inimestel juba on, lisandub vabadus abielluda ja olla õnnelik sellega, kellega sa õnnelik olla soovid,» seletas Eduard Odinets endale omase veidi kiunuva tooniga juunis riigikogu puldist, kui õigustas sooneutraalse abielu kehtestamist Eestis.

Millest saavad vabamaks inimesed Kohtla-Järvel pärast Virve Linderi linnavalitsuse umbusaldusavalduse eeldatavat läbiminekut? Oli ju Linderi linnavalitsus üle aegade esimene, millelt oodati linna väljatõmbamist korruptsioonimülkast ja mingisugusegi arenguhoo andmist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles