MEELIS KUBITS Ettevõtjad, pange raha poliitika asemel kultuuri! (3)

Meelis Kubits
, Kultuuripartnerluse SA juhataja
Copy
Eesti 200 suurrahastaja Joakim Helenius nimetas erakonnas toimuvat kriisiks, mida uue juhi valimine ainult süvendab. Tema hinnangul on tehtud alates koalitsioonikõnelustest väga palju valesid otsuseid. Samas on ta koduerakonnale annetanud suurema summa raha.
Eesti 200 suurrahastaja Joakim Helenius nimetas erakonnas toimuvat kriisiks, mida uue juhi valimine ainult süvendab. Tema hinnangul on tehtud alates koalitsioonikõnelustest väga palju valesid otsuseid. Samas on ta koduerakonnale annetanud suurema summa raha. Foto: Sander Ilvest

Loen, et ettevõtja Joakim Helenius on annetanud oma tänasele koduerakonnale ligi 277 000 eurot ja tulemus on see, mis ta on. Minna saab siit veel vaid hullemaks. Kuhu, sellest kirjutab oma sotsiaalmeedia postituses Meelis Kubits.

See on tema isiklik raha, mille pealt makstud hulk makse ja tal on täielik õigus seda käidelda nii, nagu ta suure maksumaksjana soovib. Aga saan aru, et nende annetuste kaudu soovis ta eeskätt mõjutada Eesti elu, toetades erakonda ja selle saamist võimule, et siis head ideed riigis ellu viia. Ministrina.

Nii see 2023. aasta lõpus enam ei tööta. Heleniuse kolleeg ettevõtlusmaastikult, Infortari suuromanik Ain Hanschmidt ütles paar nädalat tagasi intervjuus ERRile, et nemad on partneritega otsustanud juba mõnda aega tagasi poliitika toetamisest hoiduda.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles