TRIINU VÄRNO Mu laps ei saanud pommiähvarduste pärast öösel magadagi (8)

, Ilmatsalu piirkonna elanik, lapsevanem
Copy
Eelmisel nädalal tehtud venekeelsed pommiähvardused panid näiteks TikToki kihama.
Eelmisel nädalal tehtud venekeelsed pommiähvardused panid näiteks TikToki kihama. Foto: Margus Ansu / kuvatõmmised TikTokist / kollaaž

Möödunud nädala lõpus tehtud pommiähvarduste valguses peaksime üle vaatama, milliseid sotsiaalmeedia kanaleid meie lapsed kasutavad, leiab lapsevanem Triinu Värno.

Möödunud nädala neljapäeva pommiähvarduste laine annab põhjust jälle meelde tuletada vanusepiirangute tähtsust sotsiaalmeedia platvormidel.

Minu laste kool ja lasteaed õnneks eile seda hirmutavat kirja ei saanud. Sellegipoolest tekitab olukord praeguste sündmuste juures kerget ärevust. Koolilaps sai ka koolist infot nii õpetajate kui teiste õpilaste käest ja oli suhteliselt hirmunud. Õhtul ta magama ei suutnud jääda ja lõpuks ronis ikkagi meie voodisse, et tunda end turvaliselt.

Kui aga läksin kuueaastast last trenni viima, tuli meie juurde üks umbes 9-aastane tüdruk ja küsis minu lapse käest, kas nende kool sai ka pommiähvarduse. Seega oli aru saada, et see info on jõudnud iga lapseni Eesti Vabariigis.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles