PROFESSOR ALFRED LEPAOTSAST Graviteerimine indikeerib n-ö konvulsiooni (1)

Alfred Lepaotsast
Copy
Professor Alfred Lepaotsast.
Professor Alfred Lepaotsast. Foto: Erakogu

Peamine, austatud eni-džender-piipl, on see, et ma pole üksi. Geeniused seda muidugi tavaliselt on ja kaua aega olin ka mina. See on nende saatus, kes on teistest nii vaimselt kui ka moraalselt massiivselt üle nagu näiteks mina, kirjutab professor Alfred Lepaotsast.

Aga kõik väsivad, isegi geeniused, ja seetõttu oli väga kosutav lugeda mõttekoja JULK vaimse juhi J. Taristu nii-öelda sedastust, et Eestis on kümneid tuhandeid inimesi, kellel ei ole vaimse tervisega kõik hästi. Mida mina siis räägin kõik need aastad! Vähe sellest. Taristu märkab ka nende inimeste tervisehäda põhilist nii-öelda sümptomit: need inimesed graviteerivad. Ükskõik mida see peaks tähendama, igal juhul selline asi indikeerib ikka juba väga palju. Täna graviteerib, homme pillub homosid kividega ja ülehomme ongi konvulsioon käes.

Kui meil Eestis on kümneid tuhandeid nii-öelda inimesi, kes graviteerivad, siis on valitsusel viimane aeg sekkuda. 21. sajandil pole lihtsalt võimalik, et kümme tuhat inimest päise päeva ajal segamatult graviteerivad ja mitte keegi ei sekku printsipiaalselt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles