PEETER ESPAK Teletupsud Eesti rahanduse kallal on viinud tõsised eksperdid ahastusse (12)

Peeter Espak
, orientalist ja usundiloolane
Copy
Peeter Espak võrdleb Eesti rahanduspoliitikas toimuvat teletupsude karglemisega, mitte täiskasvanud inimeste ratsionaalsete otsustega.
Peeter Espak võrdleb Eesti rahanduspoliitikas toimuvat teletupsude karglemisega, mitte täiskasvanud inimeste ratsionaalsete otsustega. Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Kui Soome, Läti ja Saksamaa kindlustavad end kriisi vastu, siis Eesti valitsusele on majandusekspertide argumendid sama, nagu proovida hobusele prantsuse keelt õpetada, pahandab haritlane Peeter Espak. 

Tõenäoliselt pole Eesti majanduses juba toimuv vindumine ja ohuna ees terendav väga pikaajalise taandarengu perspektiivi võimalikkus avalikkusele enam mitte miskit uut. Väga paljude teiste seas on nii kaubandus-tööstuskoja juht Toomas Luman kui ettevõtja Indrek Neivelt oma kriitika üpriski tagasihoidlikus vormis, kuid samas peamisi ohupunkte, nagu ka soovitusi, esile tuues välja öelnud. Mart Laarilt saabus aga alles äsja üpriski sapine ja vihane kommentaar valitsuse tegevusele, millega ta ütles otse välja, et maksudega lajatamise kaudu on Eesti majandus käpuli löödud.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles