Rainer Saks Sevastopolis said pihta kindralid, Venemaa ründas Dnepri piirkonda rakettidega (3)

Rainer Saks
, julgeolekuekspert
Copy
Reedel, 22. septembril filmitud video ekraanitõmmis näitab suitsu tõusmas raketitabamuse saanud Venemaa Musta mere laevastiku peakorterist Sevastopolis, okupeeritud Krimmis.
Reedel, 22. septembril filmitud video ekraanitõmmis näitab suitsu tõusmas raketitabamuse saanud Venemaa Musta mere laevastiku peakorterist Sevastopolis, okupeeritud Krimmis. Foto: AP Photo / Scanpix

Eile päeval toimus raketirünnak Venemaa Musta mere laevastiku staabile Sevastopolis ja avaldatud piltidelt on näha, et tabamus oli täpne, kirjutab julgeolekuekspert Rainer Saks.

Eile ilmusid esimesed infobitid, et Karabahhi armeenlaste omakaitseväed hakkasid loovutama oma relvastust Vene armee üksustele. Suuremaid kokkupõrkeid ei ole viimase ööpäeva jooksul toimunud. Ka Jerevanis toimuvad meeleavaldused ei ole märkimisväärselt kasvanud või mingit hoogu juurde saanud. Opositsioon kutsub üles üldstreigile, kuid opositsiooni prestiiž on vägagi madal.

Eile päeval toimus raketirünnak Venemaa Musta mere laevastiku staabile Sevastopolis. Kuigi Vene kaitseministeerium teatas raketi ja mitme drooni allatulistamisest Krimmis, on avaldatud piltidelt näha, et tabamus oli täpne. Ei ole teada, kui palju inimesi seal staabihoones viibis.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles