TEISED MEIST Politico: Kaja Kallas keeldub tagasi astumast (30)

Postimees
Copy
Peaminister Kaja Kallas ja NATO peasekretär Jens Stoltenberg NATO tippkohtumisel Brüssselis, 14. juunil 2021. (Photo by Patrick Semansky / POOL / AFP)
Peaminister Kaja Kallas ja NATO peasekretär Jens Stoltenberg NATO tippkohtumisel Brüssselis, 14. juunil 2021. (Photo by Patrick Semansky / POOL / AFP) Foto: Patrick Semansky

Lääne ajakirjanduses ilmub üha enam kirjutisi, mis kajastavad Kaja Kallase idavedude skandaali. Eile ilmus selline artikkel ka Eestis hästi tuntud väljaandes Politico.

«Tegemist on opositsiooni algatatud nõiajahiga,» vahendab Politico Kallase pahaseid sõnu. «Tegemist on ettekäändega, et raisata parlamendi aega ning takistada meie progressiivset agendat.»

Seda nõiajahi (witch hunt) tsitaati kasutab Politico ka pealkirjas. Edasi kirjeldab Politico, kuidas ühe veendunuma Ukraina toetajana esile kerkinud Kaja Kallast on tabanud kriitika alates sellest, kui Eesti meedia avalikustas augustis tema abikaasa Arvo Halliku Venemaa äri seosed. Täpsemalt, et tema osalusega logistikaettevõte jätkas äri Venemaaga ka pärast täiemahulise agressiooni algust Ukrainas. 

Kommentaarid (30)
Copy
Tagasi üles