PAVEL SOBOLEV Narva keskerakondlik võimupööre: sovetiaeg tuleb tagasi (12)

Pavel Sobolev
, Rus.Postimehe ajakirjanik
Copy
Kui mingil hetkel said linnapea Katri Raik (vasakult teine) ja volikogu liige Aleksei Jevgrafov (neljas) istuda ühise laua taha, siis praeguseks see Jevgrafovile enam ei sobi.
Kui mingil hetkel said linnapea Katri Raik (vasakult teine) ja volikogu liige Aleksei Jevgrafov (neljas) istuda ühise laua taha, siis praeguseks see Jevgrafovile enam ei sobi. Foto: Eero Vabamägi

Narva linnavolikogus algatati keskerakondlastest saadikute otsustaval eestvõttel umbusalduse avaldamine linnapea Katri Raigile. Jutt käib täiesti loomulikust demokraatlikust protseduurist nn linnaparlamentide puhul, kuid Raigi vastu esitatud pretensioonide loetelu algab punktiga, mis esiteks diskrediteerib algatajaid endid ja teiseks näitab vägisi Narvat linnana, mis igatseb Nõukogude minevikku, kirjutab ajakirjanik Pavel Sobolev.

Mihhail Kõlvarti esimeheks valimise järel jätkuvate spekulatsioonide taustal Keskerakonna võimalikust lõhenemisest saabus Narvast uudis, mis esmapilgul andis tunnistust, et keskerakondlased oskavad mitte ainult lõheneda, vaid ka ühineda.

Sai teatavaks järjekordne katse avaldada umbusaldust Narva linnapeale Katri Raigile ja niisugusel katsel näib olevat väga suur võimalus osutuda edukaks, kuna sellega kaasneb kahe Keskerakonna saadikutega fraktsiooni ühinemine.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles