Andres Herkel Vene Nostradamus määras Putini surmatähtaja, Kadõrov järgneb Prigožinile (8)

Andres Herkel
, arvamustoimetaja
Copy
Vladimir Putini, Jevgeni Prigožini ja Ramzan Kadõrovi näomaskid Peterburi suveniiripoes 2023. aasta juunis. Russia, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)  XDL101
Vladimir Putini, Jevgeni Prigožini ja Ramzan Kadõrovi näomaskid Peterburi suveniiripoes 2023. aasta juunis. Russia, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) XDL101 Foto: Dmitri Lovetsky

Kui võtta ette venekeelsed juutuubi jutukanalid – kas ukrainlaste või venelastest Ukraina toetajate omad –, siis võiks levinud meeleolu ja juhtlõnga parafraseerida nii: «Putin on kohe-kohe suremas, aga Kadõrov juba surnud», vahendab arvamustoimetaja Andres Herkel.

Üks tuntumaid tegelasi, kes Vladimir Putini haigustest kogu aeg räägib, on politoloog-publitsist Valeri Solovei. Intervjuus Ukraina kanalile Unian pidas ta Putini füüsilist seisundit juba nii halvaks, et «seda sügist ta üle ei ela».

Solovei lisas: «Ta on sadist, kes ei salli inimesi. Tal on väga kahju sellest, et tema läheb, aga maailm jääb alles. Ta tahaks kasutada tuumarelva, aga tal ei lasta. Tema enda lähiring ei lase, sest need inimesed mõtlevad enda saatusele. Temal on suures plaanis juba ükskõik, aga ühe erandiga – talle meeldib, kuidas inimesed kannatavad. Tuleb tõele otsa vaadata, ta naudib teiste kannatusi. See on selline isiksus, sadist – pealegi globaalse mastaabiga sadist.»

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles