JUHTKIRI Usume Kaja Kallast? (103)

Postimees
Copy
Urmas Nemvalts joonistab.
Urmas Nemvalts joonistab. Foto: Karikatuur: Urmas Nemvalts

Meil on põhjust olla tänulik Reformierakonna juhatusele. Tänu neile saame varsti iga nädal kirjutada Kaja Kallase moraalse kompassi hälbest. Mäletatavasti kogunes Reformierakonna juhatus nädal tagasi ning otsustas peaministrit uskuda ja toetada. Reedesel koosolekul seda vannet uuendati.

Huvitav on olnud jälgida idavedude skandaali arengut. Kallase abikaasa hädast on saanud Kallase häda ning Kallase hädast on saamas Reformierakonna häda. Võib kindel olla, et niisugune hädine asjade käik kõigile reformierakondlasele ei meeldi. Kõik ei toeta Kallase jätkamist, on öelnud Reformierakonna fraktsiooni liige Signe Kivi. Kuid ehkki kuluaarides pole paljud reformierakondlased Kallasest rääkides särasilmsed, ei ole keegi end veel avalikkuses Kallasele vastandanud.

Jääb üle oodata, kui kaua on erakonna liikmed nõus ennast ohverdama erakondlikule äratusliikumisele «usume Kaja Kallast». Juba eelmise nädala avaldusega võttis Reformierakonna juhatus idavedude skandaalis kollektiivse moraalse vastutuse. Eilsel koosolekul seda kuvandit kinnistati.

Kommentaarid (103)
Copy
Tagasi üles