TAMARA VESKI Peaminister nii ei käitu! (4)

, Postimehe lugeja Saaremaalt Orissaarest
Copy
Peaminister Kaja Kallas 28. augustil riigikogus toimunud koalitsiooninõukogu koosoleku järel ajakirjanike ees.
Peaminister Kaja Kallas 28. augustil riigikogus toimunud koalitsiooninõukogu koosoleku järel ajakirjanike ees. Foto: Madis Veltman

On päris hirmutav ning kahju, et Kaja Kallas nii vähe hoolib eesti oma inimeste arvamistest! Kohe algul, kui sai teatavaks äri Venemaaga ning toimusid küsitlused paljude eesti inimestega, oli umbes 80 protsenti inimestest ühel nõul, et õige on tagasiastumine!

Seda ei pidanud Kaja millekski, ainult korrutas, et tema ei tea midagi, et nad ei räägigi oma mehega omavahel ja ainult hämas. Erilise tõuke kirjutamiseks andis Kätlin Konstabeli leheartikkel, kus tuleb juttu peaministri peresuhetest. Kui me nii olulisest asjast nagu Vene-Ukraina sõja ajal toimuvast ärist (mida ajab oma abikaasa) midagi ei tea ja kõike süütu näoga eitame, siis tekib paratamatult küsimus, mida peaminister Eesti elust üldse teab?

Seda, et ainult reformierakonna tegelased teda toetavad ja võib olla isegi usuvad, jääb mannetult väheks! Aga rahvas on rääkinud ning paistab, et see ei loe talle mitte midagi. Tema põhimõte on, et ebamugavaid ning ebapopulaarseid teemasid vältida või lihtsalt valetada ning vassida!

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles