SERGEI METLEV Kuidas valelik Kõlvart kutsus mind putinistliku ajupesu laagrisse (31)

Sergei Metlev
, Postimehe venekeelsete väljaannete peatoimetaja
Copy
Mihhail Kõlvart Naši laagris Seligeri järve ääres. Kõlvarti kõrval poseerib pronksiöö ajal politseile vastupanu osutanud ja Öise Vahtkonna aktivistidega seotud olnud Maksim Demidov.
Mihhail Kõlvart Naši laagris Seligeri järve ääres. Kõlvarti kõrval poseerib pronksiöö ajal politseile vastupanu osutanud ja Öise Vahtkonna aktivistidega seotud olnud Maksim Demidov. Foto: Kuvatõmmis/ Russkii Portal Politika

Kuidas Mihhail Kõlvart teda putinistliku ajupesu laagrisse kutsus ja mida see laager endast kujutab, sellest kirjutab Postimehe venekeelsete väljaannete peatoimetaja Sergei Metlev.

Oli üllatav lugeda teisipäeval Keskerakonna juhtpoliitiku Mihhail Kõlvarti vastuseid Kanal 2 ajakirjaniku Elo Mõttus-Leppiku küsimustele. 2010. aastal viis Kõlvart Seligeri järve ääres toimunud Kremli kureeritud laagrisse Eesti noori. Nüüd ta väidab, et järv oli sama, aga laager teine. Mina aga mäletan suurepäraselt – Kõlvart kutsus ka mind sellest osa võtma ja tundis oma Venemaa-suunalise tegevuse üle uhkust.

Miks seda on vaja praegu lahata? Sest Kõlvart tahab juhtida suurt parlamendierakonda ja kinnitab, et valitsusjuhi kohast ka ei loobuks, samas lubab endale avalikkuse eksitamist.

Kommentaarid (31)
Copy
Tagasi üles