Lauri Vahtre Appi! Ronivad magamistuppa! Perverdid! (13)

Lauri Vahtre
, Isamaa
Copy
Lauri Vahtre.
Lauri Vahtre. Foto: Tairo Lutter

«Magamistuppa piilumine!», «Naised taandatakse jalgadega emakateks!», «Partei ja pankurid imbusid meie magamistuppa!», «Nad soovivad otsustada mu keha üle!»

Tekib tunne, nagu marsiks meie meediaruumis ringi võimas voog fanaatikuid, kes autosid põletades ja vaateaknaid purustades loovad avatud ja kaasavat maailma, nõudes selleks kõigepealt nõidade armutut ärapõletamist. Peab olema päris tugev psüühika, et sellise hulluse keskel rahulikku meelt ja kainet mõistust säilitada. Selliseid tublisid inimesi on ja nad võtavad ka sõna, aga nõidade põletajaid nad muidugi ei veena.

Näib, et nakatunud on ka need, kellest seda ei ootaks. Vikerraadios küsitles asjatundmatu saatejuht kaht sotsiaalteadlast. Viimaste ebamäärasest torisemisest jäi meelde infokild, et Pere Sihtkapitali skandaalseks tembeldatud uuringu «eesmärk on rohkem rasedusi». Mis on valitseva eufooria taustal isegi loogiline. Just nõnda maalivad endale ette uuringu eesmärke inimesed, kes asjast midagi ei tea, ja nagu näha, ka need, kes võiksid ja peaksid teadma.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles