RAIMOND KALJULAID Kaalul on Eesti rahvusvaheline tõsiseltvõetavus (6)

Raimond Kaljulaid
, Riigikogu liige (SDE)
Copy
Koalitsioonikõneluste kolmanda päeva lõpus andsid pressikonverentsi Margus Tsahkna (vasakult, Eesti 200), Kaja Kallas (RE) ja Raimond Kaljulaid (SDE)
Koalitsioonikõneluste kolmanda päeva lõpus andsid pressikonverentsi Margus Tsahkna (vasakult, Eesti 200), Kaja Kallas (RE) ja Raimond Kaljulaid (SDE) Foto: Taavi Sepp

Kindlasti ei tule see peaministri rahvusvahelisele mainele kasuks, tõdeb Kaja Kallase koalitsioonipartner Raimond Kaljulaid (SDE).

Kindlasti tuleb kõigepealt ära oodata, millised on peaministri enda selgitused ning koguda infot, alles seejärel saab kujundada seisukoha.

Paraku on tõsi, et see uudis on suure mõjuga. Peaminister Kaja Kallas on ise olnud rahvusvaheliselt üks Venemaa teravamaid kriitikuid ning saanud oma selgete seisukohtade tõttu ka väga palju rahvusvahelist tähelepanu. Kindlasti ei tule peaministri rahvusvahelisele mainele kasuks, kui leiab kinnitust, et tema abikaasa osalusega ettevõte on jätkanud Venemaal äri tegemist ka pärast Venemaa täiemahulist sissetungi Ukrainasse.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles