Külli Kapper Vajame rohkem Madisone, kes trumpavad Helmed üle (24)

Külli Kapper
, välisuudiste toimetaja
Copy
EKRE Paide osakonna kohtumine valijatega eramaal vallimäe servas oli arvamusfestivali ajal häirivalt valjuhäälne ja festivaliga koostööd ei teinud.
EKRE Paide osakonna kohtumine valijatega eramaal vallimäe servas oli arvamusfestivali ajal häirivalt valjuhäälne ja festivaliga koostööd ei teinud. Foto: Postimees

Möödunud nädala lõpus toimunud arvamusfestivalilt ei jäänud silma mitte see, et Martin Helme loobus erakondade pealike mõõduvõtus kaasa löömast, vaid see, et Jaak Madison Eestist valitud eurosaadikute sõnavõistlusel osales, kirjutab välisuudiste toimetaja Külli Kapper.

«Ma osalen europarlamendi saadikute debatis, sest ma esindan EKREt europarlamendis. Ilmselgelt ma tulen ja debateerin siin, et kümned tuhanded Vikerraadio kuulajad saaksid ka meie vaate,» selgitas Madison Postimehele otsust teiste ELi teemadele pühendunud Eesti tipp-poliitikutega koos väidelda.

Tundus, et Madison sai arvamusfestivali mõttest õigesti aru. Paidesse kokku ehitatud aruteluruumid ei kajanud ju vaid kohapeal. Nii Eesti erakonnajuhtide kui ka Euroopa poliitikute sõnu võimendasid paljud meediakanalid.

Kommentaarid (24)
Copy
Tagasi üles