KESKPÄEVATUND Ladõnskaja-Kubits: rahastamisskandaaliga on riigile mainekahju juba tekitatud (2)

Kuku Raadio
Copy
Arvamusfestivali aegu kolis Kuku raadio saatejuhid ja tehnika arvajate keskele Paidesse
Arvamusfestivali aegu kolis Kuku raadio saatejuhid ja tehnika arvajate keskele Paidesse Foto: TPM

Seekordne Kuku raadio «Keskpäevatund» läks eetrisse arvamusfestivalilt Paide vallimäel. Stuudios arutlesid nädala päevakajalistel teemadel — presidendi kantselei rahastamisskandaalist, Pere Sihtkapitali uuringust ja integratsioonitoetustest — saatejuhid Viktoria Ladõnskaja-Kubits, Marti Aavik ja Ainar Ruussaar.

Presidendi kantselei ja rahandusministeeriumi konfliktis läks olukord käest ära, tõdes Ladõnskaja-Kubits viimase aja ühest enim käsitletud teemast kõneldes. Tema sõnul näitab see, et suhtluskultuuriga on probleeme, kuid samas kiputakse unustama, et ka poliitikud on inimesed.

«Omavahel suheldes lubavad nad endale erinevaid fraase, erinevaid väljendeid ja ka erinevaid sõnu. Võib-olla ka nalju. Eriti siis, kui nad on juba aastaid poliitikas,» rääkis Ladõnskaja-Kubits. Isamaa erakonna poliitik on samas kindel, et seadustega kauplemisest ei saa antud juhtumi puhul rääkida. Küll aga pidas ta probleemiks presidendi sisenõuniku Toomas Sildami poolt vestluses rahandusministeeriumi ametnikuga kasutatud sõnastust.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles