Ester Karuse Eesti riigi hädad on ajale jalgu jäänud maksupoliitika tagajärg (7)

Ester Karuse
, Riigikogu liige (Keskerakond)
Copy
Ester Karuse
Ester Karuse Foto: Margus Ansu

​Viimase aja sündmuste valguses tuleb tõdeda, et Reformierakonna juhitav Eesti riik on käed püsti tõstnud ja mingisugust tuge neilt oodata ei ole, kirjutab riigikogu liige Ester Karuse (Keskerakond)

Selle asemel, et lahendusi leida, on mindud mugavama lahenduse teed ja korratakse vana mantrat: raha ei ole! Tegelikult ma ei imesta, kui see väide tõele vastab, kuid valitsuse juhtivpartei esindajad peavad seejuures endale ausalt tunnistama, et just nemad on praeguse masendava olukorra arhitektid. Reformierakonna kanda on olnud peaministri ja rahandusministri portfell alates 2021. aastast ning enne valimisi langetatud vastutustundetute otsuste kibedaid vilju saame nüüd üheskoos maitsta.

Paraku tuleb nõustuda suurärimehe Urmas Sõõrumaaga, kes hiljutises Postimehele antud intervjuus nentis, et Eesti riik on sisuliselt pankrotis ja maksutõusud on tõstnud terve ühiskonna stressitaset. Uutest koormistest räägitakse rannas, suveteatrites, kontsertidel... Praegu veel ainult räägitakse, varsti saavad inimesed seda omal nahal tunda. Saatjaks viis kvartalit järjest kestnud majanduslangus.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles