Marge-Marie Paas Tänaseni tekitab küsimusi, millisele suurele sõjale viitas Fátima Jumalaema ilmutus (7)

Marge-Marie Paas
, filosoofiadoktor
Copy
5. augusti hommikul külastas paavst Franciscus (paremal) paariks tunniks Fátima Jumalaema pühamut Portugalis, et paluda seal taaskord Jumalaema eestkostet maailmale.
5. augusti hommikul külastas paavst Franciscus (paremal) paariks tunniks Fátima Jumalaema pühamut Portugalis, et paluda seal taaskord Jumalaema eestkostet maailmale. Foto: Maurizio Brambatti/EPA/Scanpix

Jumalaema ilmutused ja sõnumid, mida ta vahendas väikeste laste kaudu kogu inimkonnale 1917. aastal, on olnud prohvetlikumad kui teised, nagu Guadelupe 1531, Pariis 1830 ja Loudres 1858. Paavst Franciscus viibib Portugalis ülemaailmsetel noortepäevadel, kuhu on üle maailma kokku tulnud üle miljoni noore, sh ka grupp eestlasi, ning kõigi silmad on suunatud Fátima poole, lootuses et paavsti palve Jumalaemale toob meie maale taas rahu, kirjutab filosoofiadoktor Marge-Marie Paas.

Laupäeva hommikul külastas paavst Franciscus paar tundi Fátima Jumalaema pühamut Portugalis, et paluda seal taaskord Jumalaema eestkostet maailmale. See on tema teine Fátima külaskäik pärast 2017. aastat.

Fátimast on saanud üks suurimaid kristlaste palverännu kohti Euroopas. Sõja puhkemise tõttu Ukrainas pöörati aga taas tähelepanu Fátima Jumalaema ilmutustele. Nimelt Jumalaema hoiatas karjuslastele läkitatud sõnumi kaudu suurest sõjast maailmas. Millisele sõjale Jumalaema tegelikult lastele vahendatud sõnumite kaudu viitas, tekitab tänaseni küsimusi. Tasub vahemärkusena veel lisada, et Vatikan on tunnistanud Fátima Neitsi Maarja ilmumised ja ennustused ehtsateks.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles