Eva Kruuse Rahvasaadikud, võtame end kokku! (3)

Eva Kruuse
, Põhja-Pärnumaa vallavolikogu liige
Copy
Rahvakoosolek Metsküla algkooli sulgemise teemal. Pildil vasakult esiplaanil Lääneranna vallavanem Ingvar Saare ja paremal Silvia Lotman. 9. veebruar 2023.
Rahvakoosolek Metsküla algkooli sulgemise teemal. Pildil vasakult esiplaanil Lääneranna vallavanem Ingvar Saare ja paremal Silvia Lotman. 9. veebruar 2023. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Olen peaaegu kahe aasta jooksul volinikuna Põhja-Pärnumaa vallas olnud nii võimul kui ka nii-öelda võimu kõrval kõrvaltvaataja. Need on olnud minu otsused ja neid on olnud lihtne teha, kui maailmavaade ja põhimõtted, mille eest seista lõpuni, on inimesena paigas. Ja kui eesmärk ei ole iga hinna eest võimule pääseda, vaid ikka siis, kui tegevused ühtivad sinu olulisemate põhimõtete ja väärtustega, kirjutab Põhja-Pärnumaa vallavolikogu liige Eva Kruuse.

Minule tundub aga, et võimul ollakse iga hinna eest, sealjuures kaotades reaalsustaju. Oma peaga ei suudeta järsku enam mõelda, unustatakse ära, kes on meid sellele missioonile saatnud ja miks. Põhimõtted, mille eest seisti, on ühtäkki võtnud täiesti uue kursi. Inimene justkui kaotaks iseenda!

Ka õiguskantsler Ülle Madise on öelnud, et patt on see, kui valituks osutudes loobutakse oma maailmavaatest ehk valijatele lubatakse üht, aga pärast esindatakse hoopis teisi põhimõtteid.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles