Igor Gräzin Reformierakonna sünge vari Tartu kohal (28)

Igor Gräzin
, endine poliitik (Keskerakond)
Copy
Kaubamaja hoone hävitas vaate Vanemuise suurest jalutusruumist alla Emajõe poole ja arhitektuurilisele pärlile, turuhoonele. 23.05.2023, Tartu.
Kaubamaja hoone hävitas vaate Vanemuise suurest jalutusruumist alla Emajõe poole ja arhitektuurilisele pärlile, turuhoonele. 23.05.2023, Tartu. Foto: Margus Ansu / Tartu Postimees

On üks loogiline Tartuga seotud lisaargument: kõik, mida Reformierakond ehitab, on alati inetu. Ja miks me peaksime arvama, et järgmisel korral on olukord parem, kirjutab endine poliitik Igor Gräzin (Keskerakond).

Kesklinna pargi asemele arhitektuurse kultuuri-kolaka rajamise idee oli vastutustundetu ja loll veel enne, kui konkurss välja kuulutati ja muidugi oli siis ka konkursi tulemus totter. Nagu seda võiski eeldada Eesti kaasaegse arhitektuuri taset arvestades.

On üks loogiline Tartuga seotud lisaargument: kõik, mida Reformierakond ehitab, on alati inetu. Ja miks me peaksime arvama, et järgmisel korral on olukord parem. Sest selle erakonna ilu- ja kultuuritaju on olematu. Kui tihti te näete reformierakondlast ooperiteatris, kunstinäitusel või sümfooniakontserdil. Muidugi näete, aga ükskuid.

Kommentaarid (28)
Copy
Tagasi üles