Mark Jefimov Kesknoored on palju enamat kui pastakate jagajad

Mark Jefimov
, Keskerakonna noortekogu pressisekretär
Copy
Erakondade sümboolikaga pastakad
Erakondade sümboolikaga pastakad Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Hiljuti kajastas Postimees haridusministri noore nõuniku väljaütlemist, milles ta väitis, et Keskerakonna Noortekogu tegeleb peamiselt valimiskampaaniatega ning noortele erakonnaliikmetele antakse pastakad ja öeldakse, et minge jagage neid ja tehke kampaaniat. See arusaam Keskerakonna Noortekogust ei vasta tõele, kirjutab Keskerakonna noortekogu pressisekretär Mark Jefimov.

Keskerakonna Noortekogu on rohkem kui lihtsalt valimiskampaaniatega tegelev organisatsioon. Meie eesmärk on pakkuda noortele võimalusi poliitikaga seotud teemadel arutleda ja kaasa rääkida. Korraldame üritusi, mis hõlmavad poliitikast tulenevaid teemasid, kuid samuti spordi- ja meelelahutusalaseid ettevõtmisi. Meie eesmärk on anda noortele platvorm, kus nad saavad arendada oma teadmisi ja oskusi eri valdkondades ning kasvatada ühtekuuluvustunnet noorte poliitilise aktiivsuse suurendamiseks.

Me ei piirdu ainult kampaaniate läbiviimisega. Meil on selged seisukohad ja ideed, mida kaitseme ja esindame ka erakonna juhatuses. Keskerakonna Noortekogu esimees kuulub erakonna juhatusse, mis võimaldab meil aktiivselt osaleda erakonna otsuste tegemises ja esindada noorte häält erakondlikus poliitikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles