Erki Tamm Eesti riik elab ise oma elu keeruliseks (11)

Erki Tamm
, Eesti EKB Koguduste Liidu president
Copy
Eesti EKB Koguduste Liidu president Erki Tamm.
Eesti EKB Koguduste Liidu president Erki Tamm. Foto: Erakogu

Kas muudetud perekonnaseaduse taustal ootab riik veel kirikutelt väärtuskasvatust, küsib Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu president Erki Tamm.

Poolteist kuud tagasi küsis valitsus perekonnaseaduse muutmise plaanidele ka kirikute arvamust. Juba 8. mail andsin Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu aastakonverentsi pöördumise üle minister Signe Riisalole juba varem planeeritud kohtumisel Eesti Kirikute Nõukogu (EKN) juhatusega. Pöördumine ilmus samal päeval ajalehes Postimees.

Selle järel oleme kohtunud kirikujuhtidega kõigi riigikogu fraktsioonidega, õiguskomisjoni ja vabariigi presidendiga. Neil kohtumistel oleme selgitanud EKNi ja liikmeskirikute seisukohti ning põhjendanud, miks toetame traditsioonilist abielu mehe ja naise vahel nagu see seisab tänaseni kehtivas perekonnaseaduses. On oluline mõista, et me ei seisa mitte kirikute kui institutsioonide eest, vaid väljendame kümnete tuhandete eesti usklike veendumust ja valu abielu mõiste muutmise pärast.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles