Päevatoimetaja:
Mart Raudsaar

NÄDALA VASTAJA Michelini tärnikokk Matthias Diether ei armasta kefiiri ja tatart

Esmakordselt Eesti kokanduse ajaloos võib gurmaanide piibli Michelini restoranigiidi kaks Michelini tähte oma restoraniuksele kinnitada 180° by Matthias Diether Tallinnas Noblessneris.
Esmakordselt Eesti kokanduse ajaloos võib gurmaanide piibli Michelini restoranigiidi kaks Michelini tähte oma restoraniuksele kinnitada 180° by Matthias Diether Tallinnas Noblessneris. Foto: Madis Veltman

Esimest korda tunnustasid Michelini kohtunikud Eesti restorani kahe Michelini tärniga.

Kuidas teil praegu läheb?

Olen väga uhke ja õnnelik meie restorani ja kogu meeskonna üle, nende pühendumuse ja raske töö üle. See on järgmine samm Eesti kulinaarsel maastikul ja kuna me oleme selle üle väga rõõmsad, siis tunneme ka suurt vastutust oma külaliste ees.

Tagasi üles