Valdo Randpere ⟩ Vene televisioonis räägitakse, et Eesti on samasugune projekt nagu Ukraina (47)

Valdo Randpere
, riigikogu liige (RE)
Copy
Kaja Kallasele pühendatud saade sarjast «Tutti pärijate nukud» (Куклы наследника Тутти), mis oli Vene televisiooni Pervõi Kanali eetris 17. mail 2023. Pildil on saatejuht Maria Butina ja kunagine Öise Vahtkonna liige Maksim Reva.
Kaja Kallasele pühendatud saade sarjast «Tutti pärijate nukud» (Куклы наследника Тутти), mis oli Vene televisiooni Pervõi Kanali eetris 17. mail 2023. Pildil on saatejuht Maria Butina ja kunagine Öise Vahtkonna liige Maksim Reva. Foto: Kuvatõmmis videost

Vene riikliku televisiooni saates räägitu paneb küsima, kas peaksime naerma, muretsema või tegutsema, kirjutab riigikogu liige Valdo Randpere (Reformierakond).

Vene televisiooni Pervõi Kanali eetris oli 17. mail järjekordne saade sarjast «Tutti pärijate nukud» (Куклы наследника Тутти). Seekord oli saade pühendatud Kaja Kallasele. Saatejuhiks on sel sarjal USAs spionaaži eest süüdi mõistetud ja Venemaale välja vahetud Maria Butina. Eesti ajakirjanduses ilmus sellest paar lühikest ülevaadet, aga paraku jäi neist välja kõige olulisem. Just see kõige olulisem osa ja sõnum sellest saatest paneb mind küsima: kas peaksime naerma, muretsema või tegutsema?

Nalja sai selles saates ka, ei saa salata. Naljakas on juba saate formaat – lisaks endisest spioonist saatejuhile oli stuudios paneel igasugu «ekspertidest». Kokku oli neid kaheksa, neist seitse olid mehed, kes sobivad hästi kirjelduse alla «vettinud mägrad lõkke ääres» ja üks oli naine, keegi Anna Rahmangulova.

Kommentaarid (47)
Copy
Tagasi üles