JAAK ROOSAARE Inimestel näib rahast ükskõik, et nad ülikallist universaalteenust välja ei vaheta (6)

Jaak Roosaare
, investor
Copy
Investor Jaak Roosaare on seda meelt, et teise samba eesmärk ei olegi tohutut tulu teenida, vaid pigem ajas säilida ja võib-olla inflatsiooniga suurenedagi
Investor Jaak Roosaare on seda meelt, et teise samba eesmärk ei olegi tohutut tulu teenida, vaid pigem ajas säilida ja võib-olla inflatsiooniga suurenedagi Foto: Mihkel Maripuu

Hetkel tundub, et universaalteenus on oma aja ära elanud ja tegelikult sellist toodet enam turule vaja poleks, leiab investor Jaak Roosaare.

Juhtusin lugema ERRi portaalis artiklit, et elektri üldteenuse kliendid viiakse sügisel praeguselt universaalteenuselt tagasi börsipõhisele hinnastamisele. Samast artiklist selgus, et Eestis on endiselt enam kui 210 000 elektritarbijat, kes on ikka universaalteenusel ja keda ka kusagile ümber tõsta pole plaanis.

Kes vähegi elektriturgu on jälginud, peaks olema kursis, et päikseliste ilmadega on (ja hakkabki olema) elekter väga odav. Tundub küüniline, et paketivahetus tehakse alles sügisel, kui hinnad on eelduslikult jälle kõrgemad.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles