Jürgen Ligi ⟩ See on Eesti riigi enese likvideerimine (47)

Jürgen Ligi
, riigikogu liige (Reformierakond)
Copy
Jürgen Ligi (Reformierakond)
Jürgen Ligi (Reformierakond) Foto: Madis Veltman

Mida me vaenlane ei suuda teha relvadega, püüab ta saavutada ilma. Sest ta tahab suunata, lõhkuda, ajada segadusse ja tülli teisi riike, omavahel ja sisemiselt, kirjutab riigikogu liige Jürgen Ligi (Reformierakond).

Ka me raudkapp riigikogus on täis salajasi dokumente sellest mõjutustegevusest ja ma püüan neid palju lugeda, kui silm magamatusest kinni ei vaju. Ka sellest, kuidas tihti ei ole Venemaal endal midagi teha tarvis, sest kasulikud idioodid lõhuvad oma riiki ja ta liitlassuhteid ise. Ning sellest, et me mitte kunagi ei või olla kindlad, kes noist on ka tema palgal, nii rahvusparlamentides kui Euroopa omas.

Praegu Eesti parlamendis juhtuvat nimetatakse kangekaelselt obstruktsiooniks, aga ta pole selle analoog, vaid riigi destruktsioon. Peatoimetustes on väljapuhanuna mugav otsustada, et kirjutame «kompromiss», paneme «kõik on süüdi» ja «nad ise ka». Ja selle juurde jääda, sest umbes kaheksa aastat on oma riigi allakäik täies sõltumatuses jälgimata ja kajastamata jäetud, sest ainult nii on saanud kirjeldada vaid kõigile huvitavat ja näidatavat vahtu ja jätta sisse tegemata vahed. Sama kostab praegu Kadriorust – riigikogu leidku ise lahendus.

Kommentaarid (47)
Copy
Tagasi üles