Kajar Lember ⟩ Valitsus annab hoobi turismisektorile (4)

Kajar Lember
, ettevõtja
Copy
Tallinn 26.11.2020
Tühi Viru tänav. Tallinna vanalinn. Koroona

Emty Viru Street, Tallinn old town. Corona, Covid-19
FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES
Tallinn 26.11.2020 Tühi Viru tänav. Tallinna vanalinn. Koroona Emty Viru Street, Tallinn old town. Corona, Covid-19 FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: Sander Ilvest

Valitsuse kava tõsta majutusteenuse käibemaksu annab kabelimatsu niigi räsitud turismisektorile, ütleb turismiettevõtja Kajar Lember.

Nagu on riigi rahanduses midagi kriisilaadset, ilmub kohe ka Excelisse rida, millega soovitakse tõsta majutusteenuse käibemaksu. Tabeli matemaatikas kindlasti tore rida. Suhteliselt lihtsasti arvutatav ja pealtnäha ka lihtsalt avalikkusele selgitatav, sest mis erisus see majutus nüüd ikka on, et seda peab kuidagi eriliselt kohtlema!

Kui valitsust juhivad koheva sabaga tegelased, on see huvi kohe eriti agar ja kõige agaramad vastu vaidlejad ka suuresti sama saba all varjus, aga teema ikka tõuseb ja seni ka õnneks vajub. Kindlasti ei mäleta kõike, aga kui vaatasin samal teemal enda kirja pandut ajas, siis olen sõna võtnud 2007. aastal ja siis jälle 2015. aastal ning tundub, et kaheksa-aastase tsüklina kordumine hakkab juba mustriks kujunema.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles