JAAK MADISON Pakosta «armastuse» argument on naiivne – kas lubame ka vendadel-õdedel abielluda? (40)

Jaak Madison
, Euroopa Parlamendi liige (EKRE)
Copy
Jaak Madison
Jaak Madison Foto: Elmo Riig

Ma soovitaks Liisa Pakostal tutvuda USAs tehtud uuringutega, et kui stabiilsed on suhted samasoolistel võrreldes traditsiooniliste peredega, kirjutab Jaak Madison (EKRE) vastuarvamuses.

Esiteks toetusrühmadest riigikogus, millesse olevat kuulunud ka Liisa Pakosta. Pakosta oli liitunud traditsioonilise perekonna toetusrühmaga, kuid kuna riigikogulane ise avaldas tugevat toetust avalikkuses n-ö «abieluvõrdsusele» (kas pole mitte naljakas sõna pehmendamaks homoabielude definitsiooni?), siis olevat toetusrühma enamus arvanud Pakosta välja.

Nüüd siis on riigikogulane kurtnud, et osa poliitjõududest ei soovi pidada debatti. Liisa Pakosta «vana kalana» täiesti teadlikult hämab debati teemal, kuna sisulist debatti on võimalik pidada riigikogus nii komisjonitöös, täiskoguistungitel kõnesid pidades ja küsimusi küsides kui ka meedia vahendusel, nagu just praegu siin. Kuid toetusrühma mõte ongi just koondada sarnaste seisukohtadega riigikogulasi, kes seisavad mingi konkreetse küsimusega ühel pool lahinguvälja.

Kui aga seisukohtades täiesti teisel poolel olev poliitvõitleja hüppab sellesse toetusrühma, siis ilmselgelt pole see enam sarnaste väärtustega isikute ühendus, vaid sisemiste dissidentide poolt ära solgitud. Riigikogus on ka loodud näiteks korvpalli toetusrühm, kuhu arvatavasti ei liitu ju riigikogulased, kes vihkavad korvpalli ja hakkavad seletama sellest, kuidas võiks ikka korvpalli mängida lisaks kätele ka jalgadega, kuna ainult kätega mängimine diskrimineerib isikuid, kellel jalad on tugevamad kui käed?

Kommentaarid (40)
Copy
Tagasi üles