Zuzu Izmailova ja Gea Kangilaski ⟩ Uus tase metsanduses on võimalik (7)

Copy
Lageraied keeravad metsaalad pöördumatult untsu: süsinikku siduvatest aladest saavad kasvuhoonegaaside allikad. Kogemus ja teadmised viitavad, et lageraied saab edukalt asendada püsimetsanduse võtteid kasutades.
Lageraied keeravad metsaalad pöördumatult untsu: süsinikku siduvatest aladest saavad kasvuhoonegaaside allikad. Kogemus ja teadmised viitavad, et lageraied saab edukalt asendada püsimetsanduse võtteid kasutades. Foto: Piqsels

Metsasektori töökohti ei saa pidada olulisemaks kliimamuutustele reageerimisest, kirjutavad Zuzu Izmailova (Eesti 200) ja Gea Kangilaski (kandideerib Eesti 200 nimekirjas).

Eesti Vabariik sai 105-aastaseks ja meil hakkab jälle kätte jõudma demokraatia pidupäev – parlamendi valimised. Eelmisel nädalal toimus palju majandus- ja keskkonnateemalisi debatte ning eks neid tuleb ka uuel nädalal, mistõttu tundsime vajadust teha üks kiire vahekokkuvõte ja seada fookust.

Nende valimiste põhiteema on julgeolek. On ainult loomulik, et tähelepanu on naaberriigil, kes on alustanud sõda. See ongi praegu ilmselt meie kõige olulisem murekoht.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles