URMAS VIILMA ⟩ Ristiinimese valimislabürint. Pilk erakondade valimislubadustele (12)

Urmas Viilma
, Eesti Kirikute Nõukogu president, EELK peapiiskop
Copy
Eesti Kirikute Nõukogu presidendi, Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskopi Urmas Viilma sõnul ei vasta tõele jutt, justkui oleks kunstivarad kirikutes hävimisohus, kuna omanik ei suuda nende eest hoolt kanda.
Eesti Kirikute Nõukogu presidendi, Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskopi Urmas Viilma sõnul ei vasta tõele jutt, justkui oleks kunstivarad kirikutes hävimisohus, kuna omanik ei suuda nende eest hoolt kanda. Foto: Mihkel Maripuu

Loe, millise erakonna vastuse koostas ilmselt tehisintellekt, kes süüdistab peapiiskoppi valitsuse kukutamises ja kelle vastustes on nii palju kirikut puudutavaid lubadusi, et teeb lausa ettevaatlikuks.

2019. aasta riigikogu valimiste eel koostatud Ristiinimese valimiskompassi eeskujul kõrvutasin ka seekord Eesti Kirikute Nõukogu (EKN) poolt eelmise aasta novembris erakondadele saadetud ettepanekuid parteide valimislubadustega. Koostasin tulemustest ülevaate, mille Postimehe lugejatele esitan lühendatud versioonis. Täismahus on seekordne valimiskompass valimislabürindi nime all leitav EELK veebiväravast eKirik.

Eesti Keskerakond – «Julgelt inimeste heaks!»

Kommentaarid (12)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles