Kaupo Männiste ⟩ Kui tahame saada Põhjamaaks, tuleb alustada tsiviilkaitsest (1)

Kaupo Männiste
, Kohila vallavolikogu aseesimees (EKRE)
Copy
Isegi kunagistele olemasolevatele varjenditele leiti taasiseseisvunud vabariigis uued eesmärgid, näiteks tehti sinna baar.
Isegi kunagistele olemasolevatele varjenditele leiti taasiseseisvunud vabariigis uued eesmärgid, näiteks tehti sinna baar. Foto: Mihkel Maripuu

Inimlikult võib mõista, kui mõne aasta eest elati utoopilises unelmas, et NATO liikmena meid mingi oht ei ähvarda, kirjutab Kohila vallavolikogu aseesimees Kaupo Männiste (EKRE)

Nagu ajalugu on korduvalt ja väga traagiliselt näidanud, näitab ka praegune olukord, et Venemaa naabruses elades karistatakse igasugust naivismi, enesepettust ja soovunelmat väga kiiresti ja valusalt just inimelude hinnaga.

Kriisiuuringute Keskuse juht Hannes Nagel kirjutas ääretult vajaliku loo, kuidas isegi praegu petetakse Eestis end naiivselt ettekujutusega, et Eesti pole vähem kaitstud isegi ilma toimivate varjendite ja konkreetse kriisijuhtimiseta. Sellest tekib retooriline küsimus, kas ka Ukraina poleks olnud hoiatussüsteemide ning toimivate varjenditeta vähem kaitstud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles