Mõtleb ainult jalgpallist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: SCANPIX

Kui tänaval Lionel Messi sugune mees vastu jalutaks, ei paneks enamik inimesi teda tähele. Messi on tagasihoidlik, lühike ja eimidagi­ütleva välimusega. 24-aastane Messi ei käi pidudel ega poseeri meelsasti kõmuajakirjade esikaantel.


Aga pole midagi imestada, sest kõik tema treenerid kuni praeguse juhendaja Pep Guardiolani on kinnitanud, et Messi elu mõte on ainult jalgpall. Ja kuigi näiteks kunagine meeskonnakaaslane Zlatan Ibrahimovic on Messit kirjeldanud kui nohikust koolipoissi, on ilmselt just see mehe edu võti
.
Ta mõtleb ainult jalgpallist, ta lööb ühes Meistrite liiga play-off’i kohtumises rohkem väravaid kui Chelsea ründaja Fernando Torres senisel hooajal (Messi lõi Barcelona 7:1 võidumängus Leverkuseni vastu viis väravat). Wayne Rooney: «Minu jaoks on ta läbi aegade parim!» Kas tõesti võime seda öelda või ootame MM-tiitlit?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles