LEA DANILSON-JÄRG ⟩ Kriise lahendanud ametnikud saavad nüüd kaela ajakirjanike solgipange (7)

Lea Danilson-Järg
, Justiitsminister (Isamaa)
Copy
Lea Danilson-Järg
Lea Danilson-Järg Foto: Mihkel Maripuu

Praegu jääb mulje, et Meelis Oidsalu on hinnangud ise kokku kirjutanud, märgib justiitsminister Lea Danilson-Järg (Isamaa) tänase Postimehe loo kohta.

Tänases Postimehes ilmus ministeeriumide tööd hindav lugu «Särajad ja põrujad: asjatundjad hindavad ministeeriumite tööd».

Anonüümselt ministeeriumite tööd arvustavad «eksperdid» kurjustavad välisministeeriumi ja justiitsministeeriumiga, et andmed ja dokumendid on liiga sageli salastatud. No tõesti? Päris ekspert kindlasti ei häbeneks hinnanguid anda oma nimega, eriti kui ta salastamist ei salli.

Praegu jääb mulje, et Meelis Oidsalu on need hinnangud ise kokku kirjutanud, kiites neid ministeeriume ja teemasid, mis talle rohkem huvi pakuvad ja mille tööd ta paremini tunneb. Kõigile ülejäänutele on aga malakaga andnud.

Väga kahju on mahatehtud ministeeriumite ametnikest, kes on järjestikuste kriiside ja valitsuse vahetuse tingimustes väga tublit tööd teinud, aga nüüd said sellise solgipange kaela.

Olemasoleva pidev parendamine on silmapaistmatu, kuid äärmiselt oluline töö. Lakkamatuid reforme nõudes saame riigi, kus reforme tehaksegi vaid reformide pärast, mida kellelgi tegelikult vaja pole.

Rohkem austust teiste töö suhtes palun, head ajakirjanikud, siis austatakse ka teie tööd enam.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles