Jaano Martin Ots Uppuja pääsemine on ühiskondlik asi (7)

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
19. novembri pärastlõunal sai politsei abipalve Tallinnas tuvastada 18-aastase Simoni asukoht, kes ei jõudnud peolt koju. Noblessneri sadama videopildilt oli näha noormehe kukkumist vette. Fotodel allveerobot otsimas kadunut.
19. novembri pärastlõunal sai politsei abipalve Tallinnas tuvastada 18-aastase Simoni asukoht, kes ei jõudnud peolt koju. Noblessneri sadama videopildilt oli näha noormehe kukkumist vette. Fotodel allveerobot otsimas kadunut. Foto: Taavi Sepp/Postimees

Meie ühiskond peaks pöörama senisest enam tähelepanu uppumissurmadele ja veeohutusele, leiab toimetaja Jaano Martin Ots.

Juhuslikult lähedal olnud noormehed päästsid 25. novembril Pärnu Vallikäärus nõrgast jääst läbi vajunud tüdruku. Noblessneris nädal varem samariitlasi polnud ja keegi päästerõngast ei visanud. Noore mehe uppumine pealinna eliitkvartali jahisadama külmas vees ajas meresõprade tunded keema.

Ühed leidsid, et olgu piirdetara ees ja väravad lukus. Teised soovitasid promeneerijatel ettevaatlikum olla ja vähem napsi võtta. Kolmandad kiitlesid oma talisuplusharrastusega ja arvasid, et inimesed võiks rohkem enesepäästevõtteid harjutada. Omamoodi õigus kõigil.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles