VASTUKAJA Tantsusaade teeb Jüri Ratasele suure karuteene (27)

Raul Rebane
, kommunikatsioonikonsultant
Copy
Raul Rebane: «Kõrge vastutusastmega inimese sattumine niinimetatud «kõrvaltegevuse staariks» ei vasta tihti ettekujutusele sellest, mis on poliitiku põhitegevus.» Fotol Jüri Ratas ja Kristina Tarmet. Foto Mihkel Maripuu, Postimees
Raul Rebane: «Kõrge vastutusastmega inimese sattumine niinimetatud «kõrvaltegevuse staariks» ei vasta tihti ettekujutusele sellest, mis on poliitiku põhitegevus.» Fotol Jüri Ratas ja Kristina Tarmet. Foto Mihkel Maripuu, Postimees Foto: Mihkel Maripuu

Erkki Bahovski kirjutas, et Jüri Ratase esinemine saates «Tantsud tähtedega» on võit-võit-süsteem talle endale, Keskerakonnale ja TV-3-le (PM, 15.11). Mul on veidi erinev arvamus, kirjutab meediaekspert Raul Rebane.

Saatest võib TUNTUSE SUURENDAMISEL tõesti kasu olla, kui sinna minnakse nii, et tantsijal ei ole nähtavaid poliitilisi ambitsioone ja tantsitakse hästi. Soovitavalt väga hästi.

Suure kapitali korjas endale Ukrainas 2006. aasta võiduga praegune president Volodõmõr Zelenskõi. Ta oli tõeline meistertantsija, mida igaüks võib Youtube’ist vaadata. Palju ootamatut tuntust korjas endale 2008. aastal Taanis eelkõige kuulitõuke olümpiamedalistina tuntud Joachim Olsen. Hoolimata tantsijale mittestandardsest kehaehitusest (1,84 m pikk, 130 kg raske) olid nad koos Marianne Eihiltiga selged võitjad. See viis Joachimi kaheks tsükliks Taani parlamenti.

Kommentaarid (27)
Copy
Tagasi üles