Lavly Perling ⟩ Eesti majandus tuleb kiiresti tagasi kasvule pöörata (12)

Lavly Perling
, erakonna Parempoolsed esimees
Copy
Lavly Perling.
Lavly Perling. Foto: Sille Annuk/Tartu Postimees

Eesti noorim erakond Parempoolsed on poliitikasse tulnud selleks, et peatada Eesti viimase 30 aasta eduloo maha mängimine ja kallutada kurss taas õiges suunas, kirjutab erakonna esimees Lavly Perling.

Eesti noorim erakond Parempoolsed on poliitikasse tulnud selleks, et peatada Eesti viimase 30 aasta eduloo maha mängimine ja kallutada kurss taas õiges suunas. Kõige olulisem on hoida majandus kasvukursil ja ettevõtted elujõulisena, sest vaid nii on Eesti inimestel töö ja sissetulek ning neil on võimalik luua ühiskonda lisaväärtust. Eriti selge peaks see olema julgeolekukriisis, sest oleme mitme riigi näitel näinud, kui hapraks muutub turvatunne ja usaldus oma riigi vastu siis, kui majandus allakäiku teeb.

Kahjuks domineerivad Eesti poliitikas praegu mugavuserakonnad, kes sellest aru ei saa ning elavad eilses maailmas, kaugel pärisprobleemidest, vastandades omavahel julgeolekut ja majandust, mis on ju üks tervik. Riigikogus esindatud erakonnad on kaotanud vastutustunde ning püüavad üksteist üle trumbata, üha uusi ja suuremaid toetusi lubades. Mitte väga ammu nimetati sellist poliitikat sotsialistlikuks. Parempoolsed on ainus erakond, mis astub vastu üha suurenevale riiklikule sekkumisele ja ütleb, et on aeg tõmmata pidurit raiskamispoliitikale.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles