Päevatoimetaja:
Mart Raudsaar

Raul Ranne Poksijuhtide jälestusväärne selgrootus (6)

Copy
Poksi on populariseerimise südameasjaks võtnud poksiliidu president Kalle Klandorf (keskel). Paraku Putini jutupunktide järgi.
Poksi on populariseerimise südameasjaks võtnud poksiliidu president Kalle Klandorf (keskel). Paraku Putini jutupunktide järgi. Foto: Margus Ansu

Väga piinlik lugu! Rahvusvahelise poksiliidu (IBA) Kremlile lähedane president Umar Kremljov tegigi oma töö ära: mõne napi aasta jooksul, mil ta on pikaajalise olümpiatraditsiooniga alaliitu juhtinud, tinistas ta Gazpromi rahaga ära suure osa maailma (amatöör)poksi ametnikest ning saavutas, mis Venemaale vaja, kirjutab ajakirjanik Raul Ranne.

Kolmapäeval raporteeris enesekindel mees, et agressorriigi Venemaa (ja ka Valgevene) poksijad, kes sarnaselt nende riikide teiste sportlastega löödi sõja puhkemise järel spordiareenidelt eemale, naasevad ringi. Nagu täitsamehed. Oma hümni ja lipuga! Kreml juubeldab, küllap ka premeerib heldelt.

Ootame ja vaatame, ütleb Eesti poksiliidu juht Kalle Klandorf. Tegelikult on meie poksiliit Kremljovi ja tema tegemiste toetaja. Sellest andis Klandorf selgelt aimu septembri lõpus, kui rahvusvaheline poksiliit Kremli soosiku pukki jättis, sest too olla «sõja osas vastane». Vähemalt nii olevat IBA president Klandorfile isiklikult telefonitsi öelnud.

Tagasi üles