Viktor Vassiljev Mure loomade pärast (3)

dr Viktor Vassiljev
Copy
Doktor Viktor Vassiljev.
Doktor Viktor Vassiljev. Foto: Remo TÕnismÄe/postimees

Alles see oli, kui Saksamaal protestiti relvaabi vastu Ukrainale, nüüd tuldi tänavatele nõudmisega vabastada kriminaalvastutuse alt loomadega seksimine, kirjutab doktor Viktor Vassiljev.

On ikka neil kanged rohud, andke mulle ka! Zoophilia Pride March oli uhke ürituse nimi. Sain nüüd targemaks, mida LGBT+ juures see plussmärk tähendab. Toda vanameest, kes geiparaadi lõpus tirib nööripidi puiklevat kitse. Rõve ju, pärast armurõõmude jagamist pistab ta oma partneri pintslisse! Nii ikka ei tohi, otsustage ära, kas te amelete toiduga või sööte oma armukest, muidu jõuame niikaugele, et mõnel hakkab abikaasat vaadates sülg mööda lõuga tilkuma.

Eesti uudistes veel täpsustati, et meil pole loomadega seksimine kriminaliseeritud. Aitäh reklaami eest, nüüd tulevad siia möllama, pange kassid-koerad tuppa kinni! Mis muud kui riigikogu peab asja arutama. Vahvad vaidlused ja ööolengud, nagu kooseluseadusega, siis olid ka huvigrupid saalirõdul toetust avaldamas, ilmselt nüüd tuleb kogu Noa laeva seltskond kirema-määgima.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles