Vahur Laiapea ⟩ Sotsiopaadid võivad teha absoluutselt kõike (10)

Vahur Laiapea
, filmirežissöör
Copy
Vahur Laiapea.
Vahur Laiapea. Foto: Liis Treimann

Sotsiopaadid ei ela ega tegutse mitte üksnes naaberkorteris, tuttavate kodus, sugulaste juures. Väga sageli juhivad nad riike, impeeriumeid. Nende mõju maailmapoliitikale on läbi aegade olnud meeletult suur, kirjutab filmirežissöör Vahur Laiapea. 

Valérie Bacot on praegu 41-aastane. Noorem kui kaks minu neljast lapsest. Tema ema mees Daniel Polette vägistas Valéried süstemaatiliselt alates ajast, kui tüdruk oli 12-aastane. Mees istus paar aastat vangis. Tuli sealt välja, tuli «koju» ja hakkas tüdrukut edasi vägistama. Ema nägi, ema teadis. Neiu jäi rasedaks. Sünnitas lapse. Ema viskas ta kodust välja. Valérie, talle sisendatu tõttu veendunud, et kõik on juhtunud tema enda süül, hakkas elama oma vägistajaga. Viimane sundis noort naist prostitutsioonile.

Peksis ja alandas teda süstemaatiliselt. Aastad läksid. Valérie sünnitas veel kolm last. Andis neile kogu oma hingejõu ja armastuse, mida endas leida suutis. Daniel Polette asus ahistama nende 14-aastast tütart. 13. märtsil 2016. aastal vägistas üks Daniel Polette’i poolt naisele ­leitud klient ta julmalt. Katki rebitud naine jooksis verd. Valérie tappis tagasiteel autos Danieli. Mattis laste ja tütre peigmehe abiga surnukeha metsa. Juhtum tuli avalikuks. Valérie veetis aasta eeluurimisvanglas. Kohus mõistis talle neli aastat tingimisi vabadusekaotust. Ta vabanes kohe pärast kohtuotsuse väljakuulutamist. Valérie on Facebookis. Te näete seal tema videopostitusi. Ta elab.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles