Mehis Kukk Narva ehk täna reedad Välbe, homme Šoigu, ülehomme keerad Putinile selja (3)

Mehis Kukk
, keskmine eestlane
Copy
Mehis Kukk FOTO: Naabrimees
Mehis Kukk FOTO: Naabrimees Foto: Naabrimees

Kulla naabrimees, hea Argo. Miks ma peaksin koledate inimeste tehtavat sporti vaatama, kui nii palju ilusate inimeste sporti on olemas, kirjutab Mehis Kukk Postimehe suvevestes.

Anett Kontaveidi sport näiteks, Eneli Jefimova sport, meie naisvehklejate spordid. Ma ei pea vaatama Kabajeva või Jelena Välbe sporti, Välbel on Eestiga sidemed olemas, aga ta on koledam kui öö, täpselt sama kole nagu vene tank. Ma ei ütle, et koledatel naistel pole elus kohta, on, Välbelgi on, temaga annaks näiteks lihtsasti kogu selle Narva tankiprobleemi ära lahendada.

Võtaks praeguse tanki öösel maha ja paneks sinna sama suure Jelena Välbe kuju asemele? Keegi ei saaks enne aru, kui juba hilja on. Laseksime skulptor Mati Karminil teha Joala monumendi ainetel ühe suurte tissidega tanki ja siis vaatame, kui paju lilli edaspidi sinna Välbe jalamile pannakse. Alles oli uudis, et Jelena Välbe helistas ühele sportlasele ja karjus tema peale. No vaat, Jelena Välbe kuju võikski vahetpidamata möödaminejate peale karjuda. Solvata ja ropendada. Lasta skulptoril Jelena Välbe pähe sinna, kus teistel inimestel on käbinääre, liikumisandur panna, nii et kui keegi mööda läheb, hakkab Välbe tema peale vene keeles ropult karjuma: «IDI NAXUI».

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles