Betty Ester-Väljaots Olena Zelenska kaitseks: armastuses ja sõjas on kõik lubatud (4)

Betty Ester-Väljaots
Copy
Ukraina presidendi abikaasa Olena Zelenska FOTO: Saul Loeb/Pool/AFP/ Scanpix
Ukraina presidendi abikaasa Olena Zelenska FOTO: Saul Loeb/Pool/AFP/ Scanpix Foto: Saul Loeb/Pool/AFP/ Scanpix

Hea foto peab tekitama emotsioone. Vogue avaldas oma digitaalsel platvormil ajakirjakaane, mis paberisse jõuab selle aasta oktoobris. Kaane peal istub Ukraina esileedi Olena Zelenska Ukraina presidendipalee marmortrepil, taustal barrikaadid, kirjutab ajakirjanik Betty Ester-Väljaots.

Lisaks on pildid esileedist abikaasa Volodõmõriga ning koos naissõduritega Hostomeli Antonovi lennuväljal purukspommitatud Antonov An-225 taustal. Sellepeale internet plahvatas, Twitter vilkus ja Facebook pragises.

Kuidas nii võib teha? Poseerida moeajakirjas, samal ajal kui Ukraina rahvas kannatab ja on sõjas. Sotsiaalmeediasse ilmusid piltidest lavastatud õelad meemid ja Bideni miljardiliste abipakettide otstarbekuses kahtlevad USA kongressiliikmed ei jätnud oma torkeid tegemata. Veebi arvamusliidrid leidsid, et kui seni on Zelenskõi sõja PR õnnestunud, siis nüüd pani ta mööda. Tekib küsimus, kas kuskil on eetikakoodeks, mida tohib ja ei tohi tähelepanu saamiseks teha riigijuht, keda laastab jõhker Vene tapamasin.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles